ZRRE-ja akuzohet se po u vë haraç bizneseve duke paguar faturat në veri

21.11.2017 17:49
ZRRE-ja akuzohet se po u vë haraç bizneseve duke paguar faturat në veri

Kryetari i Shoqatës së Ndërtimtarëve, Brahim Selimaj ka akuzuar ZRRE se po u vë haraç bizneseve dhe amvisërive për pagesën e faturave të energjisë për qytetarët në veri.

Këto akuza i ka hedhur poshtë, Petrit Pepaj nga ZRRE, duke thënë se kjo është çështje politike.

“Për çështjen e haraçit, kjo është çështje politike. Vendimi i gjykatës do të zbatohet, por jemi duke parë një mundësi ligjore që ky vendim të zbatohet ndoshta edhe pa bordin funksional”, ka thënë Pepaj në forumin e biznesit “Pengesa qindra milionëshe: Energjia elektrike”, të organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me organizatën gjermane GIZ.