Zjarri vërshon drejt parkut të Llogorasë

02.08.2017 14:18
Zjarri vërshon drejt parkut të Llogorasë

Përkeqësohet situata e zjarreve në parkun e Llogorasë. Zjarri ka përparuar në drejtim të parkut, i ndihmuar dhe nga era që fryn nga veriu, njofton Top Channel.

Zjarrfikësit e kanë të pamundur ndërhyrjen pasi terreni malor është i pamundur për t’u ngjitur.

Era ka ndihmuar që për 10 minuta zjarri të djeg një masiv pyjesh prej 1 km. Situata është shumë alarmante dhe kërohet ndihmë.