Zhdrella refuzon këtë ofertë marramendëse

01.06.2018 14:29
Zhdrella refuzon këtë ofertë marramendëse

Mentor Zhdrella vazhdon të mbetet një nga futbollistët më të mirë në Kosovë dhe ndër më të paguarit në dekadën e fundit në futbollin e Kosovës…vazhdo