Zgjedhet kryeprokurori i Prokurorisë së Apelit dhe Prokurorisë Speciale

16.09.2016 15:39
Zgjedhet kryeprokurori i Prokurorisë së Apelit dhe Prokurorisë Speciale

Këshilli Prokuroria i Kosovës ka zgjedhur sot Haxhi Dërgutin kryeprokuror të Prokurorisë së Apelit dhe Reshat Millakun Kryeprokuror të Prokurorisë Speciale

Në mbledhjen e  KPK-së gjithashtu u aprovua edhe raporti i Komisionit për Transferimin dhe Avancimin e prokurorëve të shtetit.

Sipas kësaj prokurorët, Bukurije Gjonbalaj, Fitore Sadikaj, Ibrahim Berisha, Javorka Prlinćevič dhe Kujtim Munishi – nga Prokuroria Themelore e Gjilanit u avancuan në Departamentin për Krimeve të Rënda të Prokurorisë Themelore në Prishtinë.

Sebahate Hoxha dhe Gjejrane Alaj, në Departamentin për të Mitur në Prishtinë, Ardian Hajdaraj Departamentin për Krimeve të Rënda të Prokurorisë Themelore në Pejë, Arian Gashi në Departamentin për Krimeve të Rënda të Prokurorisë Themelore në Prishtinë.

Në këtë takim, Koordinatori Kombëtar për luftimin e krimeve ekonomike, Shqipdon Fazliu, raportoi për punën e Koordinatorit për periudhën prill – qershor 2016, ndërsa pas raportimit, anëtarët e KPK-së miratuan këtë raport 3 mujorë. /Insajderi.com