Zeka – Hotit: Mos thuaj se Veseli u dorëzua

04.08.2017 11:23
Zeka – Hotit: Mos thuaj se Veseli u dorëzua

Deputeti nga PAN, Milaim Zeka, ka kërkuar nga shefi i grupit parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, që të mos thotë se Kadri Veseli “është dorëzuar” pasi që Veseli për inat mund ta ndryshojë mendjen

“I bëj thirrje Avdullah Hotit që të mos thotë se Kadri Veseli është dorëzuar”, tha Zeka.

“Inatet ballkanike janë të mëdha, prej dorëzimit kalon në çdorëzim e thotë e kallim Kosovën e nuk po dorëzohem”, shtoi Zeka.

Më pas, ai kërkoi që ta ndërtojnë themelin dhe të mundohen ta krijojnë udhëheqësinë e parlamentit.