The Weekend dhe Daft Punf bashkohen për një super hit

28.09.2016 20:50
The Weekend dhe Daft Punf bashkohen për një super hit

Janë dy prej bendeve më të përfolura në botën e muzikës dhe janë bashkuar për të sjellë atë që nga mediat e huaja po cilësohet një “super hit”.

Bëhet fjalë për “The Weekend” dhe “Daft Punk” që kanë sjellë të martën në mbrëmje këngën dhe videoklipin “Starboy”..Insajderi.com