Vuçiq dhe Johnson flasin për Kosovën

30.08.2017 09:14
Vuçiq dhe Johnson flasin për Kosovën

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq është takuar dje me senatorin amerikan Ron Johnson.

Me këtë rast, Vuçiq theksoi se gjatë takimit ata diskutuan hapur për të gjitha çështjet politike, duke përfshirë, ndër të tjera edhe Kosovën.

“Asgjë nuk fshehim. Një nga gjërat e rëndësishme është Kosova , dialogu i brendshëm që zhvillohet në Serbi, dialogu me përfaqësuesit e Prishtinës dhe se si dhe në çfarë mënyre të arsyeshme, të gjithë së bashku të kemi qasje  në zgjidhjen e problemeve të Ballkanit Perëndimor, raportojnë mediat serbe, përcjell Klan Kosova.

“Këto diskutime nuk janë të lehta për  vendin tonë, le të vetëm në bisedimet me bashkësinë ndërkombëtare, pasi që shumica e vendeve kanë njohur pavarësinë e Kosovës “, tha Vuçiq.