Vila 8 milionë dollarëshe e Drake

24.03.2017 11:47
Vila 8 milionë dollarëshe e Drake

Superstari i rrymës hip-hop shfaq shumë nga jeta e tij personale në projektet e tij muzikore.

Edhe pse ai nuk flet në këngë për pishinën e “çmendur” të rrethuar nga shpellat në vilën e tij në Kaliforni, Drake e pranon se i adhuron sendet materiale.

Ai banon në të njëjtën zonë me Kanye West, klanin Kardashian, Justin Bieber dhe shumë personazhe të tjerë të njohur, por vila e Drake, të cilën e bleu për 7,7 milionë dollarë,  ka diçka më tepër se sa vilat e fqinjëve. Ajo ka një prej pishinave më të shtrenjta dhe më luks në botë.

Por pishina nuk është  e vetmja që ofron luks në vilën e tij./TCh.