Versioni i Stupcave për korrupsionin

30.09.2016 00:18
Versioni i Stupcave për korrupsionin

UNDP Kosova në bashkëpunim me grupin Stupcat janë realizuar dy video nëpërmjet së cilave përmes satirës dhe humorit thumbohet sistemi i korruptuar në vend.

Videoja e parë paraqet “rrethin e jetës së korrupsionit” duke paraqitur sesi një fëmijë i lindur dhe të rritur me një familje të korruptuar.

 

Ndërsa videoja e dytë paraqet punëtorët e KEDS-it si të korruptuar dhe të dorëzuar para të fortëve.