Vendkalimet shumëngjyrëshe në Madrid

23.09.2016 17:28
Vendkalimet shumëngjyrëshe në Madrid

Për art por edhe për siguri, vendkalimet në kryeqytetin e Spanjës, Madrid, kanë marrë formë të re.  Ato janë ngjyrosur me ngjyra ndërsa kjo ka tërhequr vëmendjen dhe të medieve.

The Mind Circle sjell një koleksion me vendkalime që nu mund t’i emërtojmë “zebra” më./Insajderi.com

funnycross_07

funnycross_10

funnycross_01

funnycross_02

funnycross_05

funnycross_09