Vdes në moshën 101 vjeçare, David Rockefeller

20.03.2017 17:07
Vdes në moshën 101 vjeçare, David Rockefeller

David Rockefeller, bankier dhe filantrop që zotëroi një nga bankat më të rëndësishme në botë , Chase Manhattan Bank, duke ushtruar për më shumë se një dekadë, ndikim të jashtëzakonshëm në mbarë botën, duke e përhapur kapitalizmin amerikan, ka vdekur të hënën në mëngjes në shtëpinë e tij në Pokantikos Hills në New York.

Ai ka vdekur në moshën 101 vjeç.

Lajmin e ka bërë publik zëdhënësi i familjes, Fraser P. Seitel, i cili konfirmoi vdekjen.