Vazhdon edhe sot dëshmia e Grabovcit në gjykimin ndaj Limajt

15.03.2017 10:55
Vazhdon edhe sot dëshmia e Grabovcit në gjykimin ndaj Limajt

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës ka filluar vazhdimi i seancës gjyqësore në rastin MTPT, ndaj Fatmir Limajt dhe të akuzuarve tjerë, në të cilin po dëshmon Adem Grabvoci.

Prokuroi ka vazhduar ti lexojë sms-të e siguruar gjatë hetimeve, me anë të së cilëve pretendohet se drejtuesit e MTPT-se që janë të akuzuar kanë kryer shërbime me asfallt në këmbim të votës për PDK.

Gabovci edhe sot ka refuzuar se i ka lexuar ata sms.

“Mua më kanë ardh edhe sms provokues, e edhe kërcënues, por zotërit prokuror nuk i paskan ra ne sy”, tha Grabovci gjatë dëshmisë se tij në gjykatë.