United me të hyra rekorde këtë vit

12.09.2016 15:12
United me të hyra rekorde këtë vit

Manchester United ka njoftuar se gjatë vitit 2016 ka pasur të hyra rekorde , që kapin shumën prej 515 milionë funteve.

Kështu, United bëhet ekipi i parë anglez që fiton më shumë se gjysmë miliardi funte në një vit të vetëm, shkruan Sky Sports.

Të hyrat e klubit u rritën pasi fituan Kupën FA për herë të 12-të, dhe po ashtu për shkak të shtimit në fitim me shitjen e të drejtave televizive si dhe me nënshkrimin e 14 marrëveshjeve me sponsorë të ndryshëm./Insajderi.com