Tym i zi në qytetin e Pejës, shqetësohen qytetarët

22.08.2017 15:30
Tym i zi në qytetin e Pejës, shqetësohen qytetarët

Në rrjete sociale janë dukë qarkulluar video, në të cilat shihet një tym i zi që ka mbuluar një pjesë të qytetit të Pejës.

Dyshohet se disa qytetarë të papërgjegjshëm, në një varrezë të veturave, e cila ndodhet afër rrjetit të marketeve “Elkos”, kanë djegur goma, dhe kjo ka krijuar re tymi.

Nuk është hera e parë që ka ndodhur zjarr vënia e gomave, nga e cila po shqetësohen qytetarët.

Videon në Telegraf e ka dërguar një qytetar i Pejës, i cili është ndodhur në afërsi të vendit ku është duke ndodhur kjo tymnajë.