Trendi i ri i fustaneve të nusërisë

08.09.2016 21:22
Trendi i ri i fustaneve të nusërisë

Fustani i bardhë nuk do të dalë asnjëherë jashtë mode, por nëse ju nuk jeni tip klasik, atëherë ka zgjidhje edhe për ju.

Në rrjetet sociale ka plasur trendi i ri i fustaneve të nusërisë. Ai është sikurse çdo fustan tjetër klasik nusërie, por në fund të saj ka një ngjyrë tjetër.

Nëse akoma nuk e keni kurorëzuar dashurinë tuaj me martesë dhe pëlqeni diçka më ndryshe për ditën tuaj të madhe, atëherë këto fustane mund t’ju japin ndonjë ide.