Tre të vdekur pas të shtënave në një shkollë fillore në Kaliforni

14.11.2017 19:52
Tre të vdekur pas të shtënave në një shkollë fillore në Kaliforni

Tre njerëz kanë vdekur pas të shtënave me armë në një shkollë fillore në Kaliforni.

Të shtënat ndodhën në shkollën fillore Rancho Tehama rreth orës 8 të mëngjesit.

Shumë nxënës janë larguar nga skena dhe ende nuk dihet nëse të vrarët janë të rritur apo fëmijë.

Qëlluesi, mosha dhe emri i të cilit nuk u bënë të ditur, u qëllua në skenë dhe vdiq, shkruan Daily Mail.