Tre arinjtë e keqtrajtuar në Shqipëri gjejnë “shtëpi” në Kosovë

27.09.2016 19:07
Tre arinjtë e keqtrajtuar në Shqipëri gjejnë “shtëpi” në Kosovë

Organizata Ndërkombëtare për Mbrojtjen e Kafshëve “Four Paws International”, në bashkëpunim të ngushtë me Ministrinë e Mjedisit në Shqipëri, arriti që me sukses të shpëtoj tre arinj të murrmë, të mbajtur në robëri, afër restoranteve.

 

Arinjtë Tomi, Pashuk dhe Gjina, u liruan në sektorët/shtëpinë e tyre të re sot në “Pyllin e Arinjve Prishtina”, dhe që të tre janë në gjendje të mire shëndetësore.

Ky lajm është raportuar edhe nga mediet amerikane, me Fox News që e ka përcjell situatën e këtyre arinjve prej idsa muajsh. /Insajderi.com

ariu