Timy Shala me nokaut “ia ndal dritat” Gabor Detres (VIDEO)

02.06.2018 21:23
Timy Shala me nokaut “ia ndal dritat” Gabor Detres (VIDEO)

Austriaku me origijnë shqiptare, Timy Shala ka nokautuar kundërshtarin e tij Gabor Detren në ruandin e dytë të meçit.

Lexo raportin e plotë dhe shiko momentin kur Shala nokauton Detren, duke klikuar KËTU 

Timy Shala me nokaut “ia ndal dritat” Gabor Detres (VIDEO)