Tentim për sulm fizik ndaj burrit të Mimoza Kusarit

28.03.2017 08:17
Tentim për sulm fizik ndaj burrit të Mimoza Kusarit

Kryetari i Federatës së Bjeshkatarisë dhe Alpinizmit të Kosovës, Arben Lila, i cili është burri i kryetares së Komunës së Gjakovës Mimoza Kusari-Lilës, ishte i padëshirueshëm në aeroport, madje Haki Hasanramaj deshi t’i qërojë hesapet fizikisht me të.

Me ta do të duhej të shkonin edhe Qëndrim Sopi dhe Haki Hasanramaj të cilët thotë se përgjysmimi i ekipit vjen si pasojë e mjeteve financiare, pasi sipas tyre, Ministria e sportit ra në grackën e Agron Lilës, sepse paratë kanë kaluar në federatë dhe janë shpërndarë dika tjetër, raporton Klan Kosova.

Nazmi Hasanramaj dhe Arineta Mula nga klubi alpin Prishtina të hënën janë nisur për ta pushtuar majën më të lartë në botë, Mount Everest me 8848 metra lartësi.