Të shtëna armësh jashtë Parlamentit të Britanisë

22.03.2017 16:09
Të shtëna armësh jashtë Parlamentit të Britanisë

Ka raporte se të shtëna armësh janë dëgjuar jashtë Dhomës së Parlamentit. Sipas raportimit të BBC-së, politikanë dhe gazetarë kanë shkruar në “twitter” se kanë dëgjuar të shtëna armësh jashtë ndërtesës.

Dëshmitarët gjithashtu thanë se kanë parë duke u trajtuar njerëz që janë lënduar. Disa prej tyre thanë për BBC-në se kanë parë një person me një thikë teksa hynë në pallatin e Parlamentit.

Një politik në anën tjetër ka thënë se dikush ka qëlluar jashtë objektit por nuk dihet nëse ka të vdekur./Insajderi.com

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbbcnews%2Fvideos%2Fvb.228735667216%2F10154507347417217%2F%3Ftype%3D3&show_text=0&width=560″/]