Të përkëdhelësh peshkaqenin

27.03.2017 13:56
Të përkëdhelësh peshkaqenin

Të notosh pranë peshkaqenëve kërkon tmerrësisht shumë guxim, por që ta përkëdhelësh dhe t’i afrohesh një të tilli për ta ndihmuar, e kalon konceptin e guximit.

Zhytësi Josh Eccles ka qenë së bashku me disa miq të tjerë pranë brigjeve të Floridas, kur ka vënë re se një peshkaqeni i kishte ngecur një grep.

Çdokush ndoshta do të përpiqej të largohej, por jo Josh, ai qëndroi stoik derisa peshkaqeni është afruar, ai e ka përkëdhelur atë disa herë dhe më pas i ka hequr grepin.