Sot vazhdimi i seancës konstituive të Kuvendit

24.08.2017 07:48
Sot vazhdimi i seancës konstituive të Kuvendit

Kuvendi i Kosovës ka bërë të ditur se sot do të mbahet vazhdimi i seancës konstituive të Kuvendit të Kosovës.

Pika e vetme e rendit të ditës së seancës do të jetë: Zgjedhja e Kryetarit të Kuvendit dhe e nënkryetarëve të Kuvendit.

Në anën tjetër, mandatari i PAN-it për formimin e Qeverisë, Ramush Haradinaj ka thënë se nuk është e sigurtë pjesëmarrja e PAN-it në seancë.