“Skënderbeu nëpër Evropë”

19.03.2017 10:07
“Skënderbeu nëpër Evropë”

Regjisori dhe aktori i njohur shqiptar në SHBA, Xhevat Limani në fillim të muajit prill do të fillojë një turne nëpër qendra të ndryshme evropiane, me poemën dramatike “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu”.

Ky turne nis me Zagrbin më 7 prill ndërsa përfundon më 6 prill në Paris, shkruan KultPlus.

Pjesë e këtij turneu do të jetë edhe shteti i Zvicrës ku ai së pari do të paraqitet para publikut në Luzern, në Sentitreff, Baselstrasse 21, 6002 Luzern.