Shpërndahen afishe kundër Vetëvendosjes në qendër të Prishtinës

09.09.2016 09:59
Shpërndahen afishe kundër Vetëvendosjes në qendër të Prishtinës

Në rrugët e kryeqytetit janë shpërndarë disa afishe, përmes së cilave bëhet krahasimi mes  Zeljeko Raznatovic-Arkan dhe Dardan Molliqaj i Vetëvendosjes.

“Gjeni dallimet”, shkruan në njërën prej tyre derisa në fotografi janë paraqitur Arkan dhe Molliqaj.

Derisa në tjetrën shkruan se në krahasimi bëhet për të ngacmuar kujtesën për të kaluarën dhe të tashme.

“Shkatërrimi i Kosovës është Misioni i tyre”, dhe “#VV VëllaVrsje”, janë disa nga fjalët me të cilat vazhdon kjo afishe. /Insajderi.com

afishee