Shpend Ahmeti emëron zëvendësuesin e Xhelal Sveçlës

27.07.2016 15:37
Shpend Ahmeti emëron zëvendësuesin e Xhelal Sveçlës

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka emëruar tre drejtor të rinj në kabinetin e tij.

Drejtor i ri i Drejtorisë së Inspeksionit është emëruar Salih Zyba, Drejtor i ri i Drejtorisë së Kulturës është emëruar, Besart Vllahinja, ndërkaq Drejtor i Drejtorisë së Bujqësisë është emëruar Ferat Makolli.

Sipas një marrëveshje koalicioni me AKR-në të nënshkruar javë më parë, Drejtoria e Kulturës dhe ajo e Bujqësisë i takojnë partisë së udhëhequr nga Behgjet Pacolli.

Në anën tjetër, Zyba do të zëvendësojë në këtë pozitë ish-drejton Xhelal Sveçla i cili dha dorëheqje pas vdekjes së dy fëmijëve në një gropë në Prishtinë./Insajderi.com