Të jetosh me hardhucë...

07.09.2016 17:11

Shoferët japin përparësi maces që kalon rrugën në zebra

07.09.2016 21:15

Dy drejtues të makinave në Dartmouth të Anglisë janë ndalur para një vendkalimi për t’i dhënë përparësi një maceje që dëshironte të kalonte rrugën.

Shoferët japin përparësi maces që kalon rrugën në zebra

Siç shihet në një video të publikuar nga The Independent, macja pret derisa makinat ndalen, ndërsa ashtu siç kërkojnë rregullat e trafikut, drejtuesit ndalin veturat së paku disa metra larg zebrave dhe presin macen të kalojë pa shqetësime./Insajderi.com

Clever cat uses zebra crossing

Nai-post ni The Independent noong Miyerkules, Setyembre 7, 2016