Shkupi dridhet nga tërmeti

11.09.2016 08:40
Shkupi dridhet nga tërmeti

Mëngjesin e sotëm, në orën 6.57, qytetarët e Shkupit u shqetësuan nga një tërmet i cili u ndie fuqishëm në qytet.

Sipas Qendrës Sizmike Evropiane, tërmeti ka qenë 4.4 shkallë, në thellësi prej 5 kilometra dhe ka ndodhur rreth 7 kilometra në verilindje të Shkupit.

Tërmetin e kanë ndier fuqishëm edhe banorët e Tetovës si dhe fshatrat e Kosovës. Nuk ka të dhëna për dëme eventuale./Express.

termeti-ne-maqedoni