Shkruhet historia, gjyqtarët kosovarë referojnë për FIFA-n

27.03.2017 19:48
Shkruhet historia, gjyqtarët kosovarë referojnë për FIFA-n

Gjyqtarët kosovarë Genc Nuza, Fatlum Berisha dhe Bujar Selimaj kanë debutuar sot në arenën ndërkombëtare.

Tre gjyqtarët kosovarë janë duke ndarë drejtësinë në miqësoren mes Turqisë dhe Moldavisë.

Kjo është ndeshja e parë ndërkombëtare që gjykohet nga gjyqtarë kosovarë, që nga pranimi në FIFA e UEFA.