Artikull i sponsorizuar

Shije relaksuese

06.03.2017 09:41
Shije relaksuese

Rc Cola në Kosovë ofron një familje të madhe të pijeve për përdorim individual apo grupor siç mund të jenë familja apo rrethi juaj.

Një varietet i brendeve dhe produkteve duke filluar nga pijet e natyrës tek ato energjike, pije premium e deri te Rc Cola klasike, për secilin prej jush.

Vëmendja jonë sot do të përqendrohet te brendi Rc Cola, brend që prodhohet tash e mbi 100 vjet. Brend botëror që është zgjidhja e miliona njerëzve nëpër botë.

Rc Cola Neo është një shije tjetër, e përbërë nga natyra. Stevia është karakteristikë e kësaj shije. Një balancim i mrekullueshëm për të gjithë ata që duan të ndihen të shëndetshëm.

Ju preferojmë që të shtoni në tryezën tuaj shijen e mrekullueshme të Rc Coles, shije e mrekullueshme për ju.

Kompania Fluidi, sot e disa dekata prodhon me dashuri këto brende amerikane.