Shaqir Totaj, kandidat i PDK-së për kryetar komune në Prizren

22.08.2017 15:32
Shaqir Totaj, kandidat i PDK-së për kryetar komune në Prizren

Në Kosovë partitë politike janë duke shpall kandidatët për kryetar komune.

Ndërkaq, Partia Demokratike e Kosovës sapo shpalli zyrtarisht kandidatin për kryetar komune në Prizren, Shaqir Totaj.

Ndryshe, afati për regjistrimin e kandidatëve për kryetar dhe asamblistë komunal në Komisionin Qendror Zgjedhor (KQZ), përfundon sonte në mesnatë.