Sejdiu: Nuk besojmë që PAN-i do të jetë prezent në seancë me 24 gusht

16.08.2017 10:45
Sejdiu: Nuk besojmë që PAN-i do të jetë prezent në seancë me 24 gusht

Përfaqësuesi i AKR-së në takimin konsultativ të partive politike, Korab Sejdiu, deklaroi se nuk ju besojnë më prfaqësuesve të PAN-i, dhe rrjedhimisht nuk presi që PAN-i të jetë prezent në seancën konstitutive të cilën e propozuan të mbahet me 24 gusht.

“Nuk e di sa mundemi t’u besojmë se ju me 24 gusht do të jeni në seancë. Shpresoj në konstruktivitet që deri më tash është treguar nga pjesa e madhe e deputetëve dhe të mos bëjnë shaka me qytetarët që na kanë votuar”, ka thënë Sejdiu.