Schwarzenegger largohet nga programi televiziv i lidhur me Trump

05.03.2017 10:55
Schwarzenegger largohet nga programi televiziv i lidhur me Trump

Guvernatori i Kalifornisë, republikani dhe aktori, Arnold Schwarzenegger, ka deklaruar se do të ndahet nga programi “i dizajnuar” nga presidenti Donald Trump, “Celebrity Apprentice”.

Programi i publikuar në televizionin amerikan, NBC, drejtohej nga Schwarzenegger, në vend të Trumpit.

Në një deklaratë për revistën kinematografike angleze, Empire, ai ka thënë se nuk do të jetë më pjesë e këtij programi në sezonin e ri, shkruan AA.

Schwarzenegger, i cili ka drejtuar Kaliforninë për dy mandate, ka deklaruar se nuk do të jetë më pjesë e programit për shkak të lidhjes së këtij programi me Trumpin.