Sa kushton një sanduiç në vende të ndryshme të botës?

19.08.2017 16:00
Sa kushton një sanduiç në vende të ndryshme të botës?

“McDonald’s” është një kompani globale dhe sanduiçët e saj mund të blihen në 121 vende, por çmimet janë të ndryshme.
Nëse sanduiçi i tyre ishte 4,62 dollarë në janar në Shtetet e Bashkuara, Kina i ka shitur për 2,74 dollarë, shkruan albinfo.ch.
Në Zvicër, i njëjti sanduiç kushton 6.59 dollarë, e në Norvegji shitet për 5.51 dollarë.
Në Brazil është 4.76 dollarë, në Kanada 4.60 dollarë, në Australi shitet për 4,30 dollarë dhe në Zelandën e Re për 4,22 dollarë.
Në Britani është më lirë dhe kushton vetëm $ 1.10.
Në Korenë e Jugut sanduiçi i “McDonald’s” kushton $ 3.86, në Pakistan 3.58 $,në Egjipt 2.59 dollarë, në Indi çmimi është 2.41 dollarë. “McDonald’s” është një kompani globale dhe sanduiçët e saj mund të blihen në 121 vende, por çmimet janë të ndryshme.
Nëse sanduiçi i tyre ishte 4,62 dollarë në janar në Shtetet e Bashkuara, Kina i ka shitur për 2,74 dollarë, shkruan albinfo.ch.
Në Zvicër, i njëjti sanduiç kushton 6.59 dollarë, e në Norvegji shitet për 5.51 dollarë.
Në Brazil është 4.76 dollarë, në Kanada 4.60 dollarë,
në Australi shitet për 4,30 dollarë dhe në Zelandën e Re për 4,22 dollarë.
Në Britani është më lirë dhe kushton vetëm $ 1.10.
Në Korenë e Jugut sanduiçi i “McDonald’s” kushton $ 3.86, në Pakistan 3.58 $,në Egjipt 2.59 dollarë, në Indi çmimi është 2.41 dollarë.