Rron Qena ekspozon në Soma

23.12.2016 21:54

Artisti i njohur shqiptar, Rron Qena, ka mbajtur sot ekspozitë në lokalin "Soma Book Station" në Prishtinë.

Rron Qena ekspozon në Soma

Piktori Rron Qena ka ekspozuar pesë nga punimet e tij të fundit, në lokalin “Soma Book Station” në kryeqytet.

Qena, puna e tij më së shumti njihet për portretizimin e grave dhe pejsazheve, ka shfaqur piktura të këtyre zhanreve edhe në ekspozitën e mbajtur të premtën, raporton Gazeta Insajderi.

rron

Rron Qena është piktor ekspresionist dhe njëherësh një nga artistët më të rëndësishëm të skenës së artit kosovar.  /Insajderi.com

rro