Rihanna anulon dy koncerte

27.02.2016 11:26
Rihanna anulon dy koncerte

Këngëtarja Rihanna ka anuluar dy koncerte të parapara të mbahen në turneun e saj të ri në Angli dhe Amerikë.

Anulimi i koncerteve ka ardhur edhe pasi qe datat e tyre ishin konfirmuar nga organizatorët.

Për këto dy koncerte, hiç më pak se 100 mijë persona kanë blerë biletat.  Siç raporton The Sun, disa prej tyre kanë shprehur inatosje të thellë për anulimin.

Turneu Rihanna-s ishte planifikuar të bëhet  për të promovuar albumin e saj të ri Anti.

“Work” është kënga e fundit e këngëtares e publikuar me 22 shkurt në bashkëpunim më reperin Drake.