Rezeta Veliu, aktorja e suksesshme shqiptare në serialin amerikan ‘Girls’

17.03.2017 11:41
Rezeta Veliu, aktorja e suksesshme shqiptare në serialin amerikan ‘Girls’

Shqiptarja Rezeta Veliu kësisoj është paraqitur me rol në serialin e famshëm “Girls” me regji nga Lena Dunham.

Ajo vjen në rolin e Olattas.

Episodi më i ri i serialit është transmetuar në fillim të marsit, dhe mban titullin “The Painful Evacuation”, shkruan KultPlus.

Rezeta ka treguar vetë për rolin e saj në këtë serial i cili ndiqet nga miliona njerëz në mbarë botën. Ajo këtë vit luan edhe në serialin “Rosewood” në rolin e Alinës dhe në rolin e Zoyas në serinë e famshme “Law and Order”.

[arve url=”https://player.vimeo.com/video/207593369″/]