Refugjati nga Afganistani prej 8 muajsh jeton në kalanë greke

19.03.2017 14:35
Refugjati nga Afganistani prej 8 muajsh jeton në kalanë greke

Nasrullah Fabyabi, 31 vjeç, jeton pa energji elektrike, ujë dhe ngrohje, por vetminë e sheh si problemin kryesor.

Ka tetë muaj që jeton në mbeturinat e një kalaje greke në ishullin grek të Lesbosit, e ndërtuar në mesjetë.

Siç rrëfen për Anadolu Agency, duke ikur nga talebanët, korrikun e kaluar ai mbërriti në ishull, por vetëm pasi bëri një udhëtim të rrezikshëm përmes detit Egje.

Tridhjetë e një vjeçari Fabyabi, jeton pa energji elektrike, ujë dhe ngrohje.