Qeveria tërheqë demarkacionin

01.09.2016 13:58

Ratifikimi i demakracionit me Malin e Zi, nuk do të bëhet në seancen e sotme.

Qeveria tërheqë demarkacionin

Qeveria e Kosovës ka vendosur që të tërheqë nga pika e rendit të ditës, ratifikimin e demarkacionit mes Kosovës dhe Malit të Zi.

Arsyeja, sipas burimeve të Insjaderit, është se në rrethana të tilla nuk duhet të kalojë një çështje e kësaj rëndësie./Insajderi.com