Qëllohet me plumb vetura e basketbollistit Edmond Azemit në incidentin afër Prokurorisë

16.09.2016 13:22
Qëllohet me plumb vetura e basketbollistit Edmond Azemit në incidentin afër Prokurorisë

 

Të shtënat me armë që kanë ndodhur rreth orës 11:40 minuta në qendër të Prishtinës, afër monumentit të NewBornit, kanë rrezikuar jetën e  shumë qytetarëve, kalimtarë të rastit.

Njëri prej tyre që ka qëlluar andejpari ishte edhe basketbollisti i njohur Edmond Azemi, bashkë me familjen e tij, gruan dhe fëmijën.

Lajmi.net ka mësuar se automjeti i Azemit është qëlluar nga një plumb, por fatmirësisht nuk  ka goditur ndonjë nga familjarët e tij.

Mësohet se Azemi i ka thënë policisë se vetëm për disa centimetra, familjarët e tij në veturë kanë shpëtuar pa u qëlluar nga plumbi i shkrepur, ndërsa vetura e tije po qëndron në vendin e ngjarjes për ekzaminime