Prishtina dhe Prizreni shkojnë në rinumërim të votave

23.11.2017 10:24
Prishtina dhe Prizreni shkojnë në rinumërim të votave

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka marrë vendim që dy qytetet më të mëdha të shkojnë në rinumërim të votave.

Votat e balotazhit për Prishtinën dhe Prizrenin do të rinumërohen.

Këtë e ka konfirmuar për Insajderin kryetari i PZAP-së, Mul Desku.

Në rezultatet e deritashme, në Prishtinë dhe Prizren prijnë kandidatët për kryetarë nga Lëvizja Vetëvendosje.

Por vendimi i PZAP-së këto rezultate i kthen nga pika zero./Insajderi.com