Presidenti Thaçi dekoron 108 personalitete me urdhrin “Hero i Kosovës”

07.03.2017 17:26
Presidenti Thaçi dekoron 108 personalitete me urdhrin “Hero i Kosovës”

Në ditët e Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka dekoruar 108 personalitete me urdhrin “Hero i Kosovës”, njofton kumtesa presidenciale.

Duke u bazuar në kompetencat e tij kushtetuese, marrë për bazë kontributin, meritat e veçanta dhe veprat e trimërisë dhe sakrificës në luftën e UÇK-së, presidenti Thaçi ka dekoruar 108 ish-ushtarë të UÇK-së dhe personalitete tjera me urdhrin “Hero i Kosovës”.

Ky vendim i presidentit Thaçi është marrë duke u mbështetur edhe në propozimet e Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së.

Këto janë personalitetet e dekoruara nga presidenti Thaçi me urdhrin “Hero i Kosovës”:

Abdullah R. Tahiri;

Abedin S. Rexha – Skenderaj;

Adnan S. Shyti – Vushtrri;

Afrim A. Vitia – Marec;

Afrim M. Kiçina – Drenas;

Agim Rr. Ramadani;

Agron N. Mehmetaj – Deçan;

Ajet H. Rukiqi – Drenas;

Arben A. Haliti – Klinë;

10. Arif B. Vokshi – Deçan;

Arif D. Gjocaj – Junik;

Arsim N. Muzaqi – Vushtrri;

Asllan Z. Fazliu – Drenas;

Avdi S. Mujaj – Deçan;

Avdyl A. Jasiq – Junik;

Avni H. Klinaku – Vushtrri;

Avni R. Shabani – Mitrovicë;

18. Azem H. Babiqi – Prishtinë;

Bajram H. Bahtiri – Prishtinë;

Bajram Xh. Mazrekaj – Deçan;

Bajram XH. Musa – Mitrovicë;

22. Bedri F. Ahmeti – Besianë;

Bedri F. Ahmeti – Besianë;

Bedri M. Demaku – Drenas;

25. Besnik V. Maroca – Dardanë;

26. Bexhet M. Brajshori – Prishtinë;

Bislim K. Imeri – Vushtrri;

Bislim L. Zekolli – Therandë;

Blerim S. Lokaj – Deçan;

Brahim A. Nura – Skenderaj;

31. Burim I. Vitia – Prishtinë;

Dalip H. Alshiqi – Prishtinë;

Demir Ngucati;

34. Driton K. Islami-Toni – Ferizaj;

35. Fadil B. Nimani – Gjakovë;

36. Fadil H. Maloku;

Faruk N. Beqiri – Vushtrri;

Fehmi Kastrati – Drenas;

Feim A. Gashi – Rahovec;

Fetah A. Gega – Therandë;

Gani Xh. Paqarizi – Malishevë;

Gazmend H. Mehmetaj – Deçan;

Gazmend Z. Zeqiri – Skenderaj;

Habib B. Zogaj- Malishevë;

Hajdin S. Haliti – Orllan;

Halim N. Ahmetaj – Prizren;

47. Halit R. Coka – Kukës;

Hamdi S. Berisha – Malishevë;

Him R. Haradinaj – Deçan;

50. Hyrë Emini – Mira- Ferizaj;

Hyzri H. Talla – Besianë;

52. Ilir R. Merturi – Klinë;

53. Ilir S. Lushtaku – Skenderaj;

Ilmi S. Aliu – Skenderaj;

55. Imer M. Alushani – Drenas;

Imer R. Krasniqi – Malishevë;

Isa A. Havolli – Llapashticë;

Isa S. Kastrati – Dardanë;

Islam Kastrati- Drenas;

60. Ismet H. Ukaj;

Ismet S. Rama – Skenderaj;

Ismet S. Uka – Skenderaj;

63. Jashar Z. Jashari – Vushtrri;

Jonuz S. Zeneli – Orllan;

Kadri S. Kokollari – Therandë;

66. Luljeta Shala- Drenas;

Lulzim G. Morina – Lipjan;

Mehmet B. Rrustemi – Skenderaj;

69. Memë Z. Lleshi- Gjakovë;

Mentor A. Tolaj – Deçan;

Mentor O. Dervishaj – Burim;

72. Mervete S. Maksutaj – Burim;

Muharrem M. Misimi – Skenderaj;

74. Murat M. Haliti – Skenderaj;

Mustaf M. Haxhiu – Skenderaj;

Myrt R. Zeneli – Gjakovë;

77. Naim Sh. Beka – Ferizaj;

78. Naser H. Lani – Skenderaj;

Nuhi Z. Mazreku – Malishevë;

Pajazit M. Ahmeti – Gjilan;

81. Pren Z. Lleshi- Gjakovë;

Ramiz I. Shala – Lipjan

Ramiz S. Batusha– Deçan;

Reshat M. Muqa – Therandë;

Rexhep F. Kukaj – Prizren;

86. Rrustem R. Hoti – Skenderaj;

Sadik H. Shala – Lipjan;

88. Sadik M. Bega – Ferizaj;

Sadri A. Zeneli – Gjakovë;

Sami N. Plakolli – Besianë;

Selajdin H. Berisha – Prizren;

Skender M. Rexhepi – Rahovec;

Skender Z. Salihaj – Shtime;

Sokol M. Sopi – Prishtinë;

Sylejman N. Jashari;

96. Shefket A. Muhadini – Shtime;

97. Shefqet F. Mustafaj – Deçan;

Shkëlzen R. Gacaferri – Junik;

Valdet S. Xhemaili – Drenas;

Xhavit Bajraktari – Therandë;

Xhavit H. Gashi – Skenderaj;

Xhavit J. Sylaj – Therandë;

Xhemajl R. Rexha – Therandë;;

Xhevat H. Demaku – Drenas;

Xhevat M. Sejfijaj;

Yll A. Morina – Gjakovë;

Zenel T. Mziu – Skenderaj;

Zymer F. Tolaj – Deçan;