Presidenti dekoron Imer Berishën, Ndue Përlleshin, Malë Bashotën dhe Sadik Ramën

07.11.2017 16:41
Presidenti dekoron Imer Berishën, Ndue Përlleshin, Malë Bashotën dhe Sadik Ramën

Presidenti Hashim Thaçi, sot ka dekoruar me Urdhrin “Hero i Kosovës”, pas vdekjes, Imer Berishën, Ndue Përlleshin, Malë Bashotën dhe Sadik Ramën.
Ata janë dekoruar me motivacionin se kanë treguar trimëri dhe sakrificë për lirinë e Kosovës.