Power Rangers, filmi i parë me superheronj dhe me protagoniste lesbike

21.03.2017 15:14
Power Rangers, filmi i parë me superheronj dhe me protagoniste lesbike

Gjimnazistët që shndërrohen në Power Rangers jo vetëm që do të luftojnë të këqinjtë, por do të kenë mes tyre edhe një lesbike në filmin që së shpejti do të shfaqet në kinema.

Kjo është hera e parë që në një film me superheronj do të ketë një personazh kryesor “gay”.

Filmi i frymëzuar nga seriali televiziv shumë i dashur për fëmijët e viteve ’90, do ta sjellë Power Rangers-in e verdhë, Trinin, si një adoleshente lesbike.

Gjithashtu, Power Rangers-i blu është një adoleshent me ngjyrë autik.