Policia gjenë 106 vetura ta pa doganuara në Mitrovicë

15.03.2017 15:34
Policia gjenë 106 vetura ta pa doganuara në Mitrovicë

Njësia e auto krimeve e Policisë së Kosovës, bashkë me një njësi mobile të doganës në Mitrovicë, pas informacioneve se në tre deponi të ndryshme,  ka gjetur 106 vetura që dyshohet që iu kanë shmangur obligimeve doganore.

Sipas policisë në tre deponitë  e kontrolluara dërgohen këto vetura demolohen dhe pastaj shiten për pjesë.

Me të gjitha veprimet është njoftuar prokurori i Shtetit, i cili ka sugjeruar që të vazhdohet me procedurën e hetimeve  të mëtutjeshme. /Insajderi.com