Plagoset sulmuesi i ambasadës së Izraelit në Ankara

21.09.2016 13:08

Izraeli thotë se një sulmues ka tentuar që të hyjnë në ambasadën e saj në Ankara por është plagosur nga një roje sigurimi.

Plagoset sulmuesi i ambasadës së Izraelit në Ankara

Ministria e Jashtme izraelite ka thënë se sulmuesi kishte një thikë. Njoftohet se ai është qëlluar me armë zjarri dhe është kapur përpara se të arrinte në ndërtesën e ambasadës.

Më herët televizioni NTV ka raportuar se dy persona kanë tentuar që të hyjnë në ambasadën e Izraelit dhe njëri është “neutralizuar”.