Pjesa e parë: Shqipëria në avantazh ndaj Maqedonisë

05.09.2016 21:43

Kombëtarja e Shqipërisë ka përfunduar pjesën e parë ndaj Maqedonisë me rezultat 1-0.

Pjesa e parë: Shqipëria në avantazh ndaj Maqedonisë

Goli erdhi në minutën e nëntë nga sulmuesi Armando Sadiku. Pjesa e parë u dominua nga Shqipëria dhe epërsia në 45 mintuat e parë ishte plotësisht e merituar.

 Ky takim është i vlefshëm për kualifikimet ‘Rusia 2018’.

Statistikat: Shqipëri – Maqedoni

Posedimi i topit: 60% – 40% 

Goditje: 6-2

Goditje në portë: 1-0

Goditje dënimi: 9-8

Pozicione jashtë loje: 2-0