Përveç Lirak Çelajt, Shpend Ahmeti sfidohet edhe nga një tjetër aktor

23.08.2017 19:31
Përveç Lirak Çelajt, Shpend Ahmeti sfidohet edhe nga një tjetër aktor

Pas aktiviteteve politik në vitet e fundit, aktori i njohur kosovar, Kushtirm Sheremeti ka vendosur që të garoj me Lëvizjen për Bashkim për një vend në kuvendin komunal të Prishtinës.

Sheremeti është anëtar i Këshillit të Përgjithshëm dhe Kryesisë së Lëvizjes për Bashkim. I njëjti ka qenë mjaft aktiv në kritikat e tij drejtuar menaxhmentit të deritanishëm të Komunës së Prishtinës.

Zyrtarë të Lëvizjes për  Bashkim njoftojnë se listës së LB-së do ti prijë ish deputeti i kësaj partie Agim Kuleta.

Përndryshe LB njofton se ka përgatitur një listë mjaft reprezentative për Prishtinën ku pritet të ketë befasi. Lista e plotë do të publikohet në ditët e ardhshme.