Përplasja mes tifozëve shqiptarë dhe maqedonas

06.09.2016 09:58

Përpara nisjes së ndeshjes Shqipëri-Maqedoni tifozët e të dyja kombëtarëve janë përplasur me njëra-tjetrën. Ka qenë një provokim i tifozëve miq, që bëri tifozët shqiptarë të hedhin fishekzjarrë në drejtim të tyre.

Përplasja mes tifozëve shqiptarë dhe maqedonas

Gjithashtu, edhe maqedonasit janë përgjigjur menjëherë duke hedhë fishekzjarrët në drejtim të tifozëve shqiptarë.

Por përplasja nuk zgjati shumë, pasi forcat e policisë ndërhynë menjëherë për të vendosur qetësinë./Tema/