Përfaqësuesit e veteranëve krijojnë ‘tensione’ në seancën e Kuvendit

02.03.2017 12:09
Përfaqësuesit e veteranëve krijojnë ‘tensione’ në seancën e Kuvendit

Seanca e sotme e Kuvendit të Kosovës është shtyrë për të hënën, për shkak se gjykata në Francë vendosi ta shtyjë vendimin për lirimin e liderit të AAK-së, Ramush Haradinaj.

Në sallën e Kuvendit u krijuan tensioni, pasi përfaqësues të Organizata të Veteranëve të UÇK-së, nisën të flasim të tone shumë të larta në shenjë pakënaqësie për vendimin e sotëm për Haradinajn.

Nënkryetari i Kuvendit, Xhavit Haliti njoftoi për ndërprerjen e seancës dhe vazhdimin e saj të hënën./Insajderi.com