Parlamenti i Shqipërisë miraton katër ministrat e rinj

23.03.2017 16:09
Parlamenti i Shqipërisë miraton katër ministrat e rinj

Parlamenti i Shqipërisë ka miratur katër ministrat e rinj të qeverisë, të cilët më parë u dekretuan nga presidenti Bujar Nishani.

Votimi i ministrave të rinj, në qeverinë që udhëheq Edi Rama, u bë pa praninë e partive opozitare.

Ministër i Brendshëm u emërua Fatmir Xhafaj, Ministre e Shëndetësisë, Orgeta Manastirliu, Olta Xhaçka do të udhëheq ministrinë e Mirëqenies sociale dhe Rinisë, ndërkaq Eduard Shalsi ëshë emëruar ministër i Pushtetit Vendor.